Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

5 υπέροχες ταινίες που προτείνω!

1. Le petit Nicolas  (κωμωδία)


Σε ένα προάστιο της Γαλλίας, ο μικρός Νικολά δεν ξέρει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει, αλλά ζει μια ευτυχισμένη ζωή με τη μητέρα του, τον πατέρα του και τους συμμαθητές του. Ωστόσο, μια μέρα, ο  Νικολά κρυφακούει μια συνομιλία μεταξύ των γονιών του που λανθασμένα τον κάνει να νομίσει πως η μητέρα του είναι έγκυος και πως θέλουν να τον ξεφορτωθούν! Εκείνος πανικοβάλλεται και οραματίζεται το χειρότερο. Τότε σκαρφίζεται μαζί με τους φίλους του διάφορους τρόπους για να αντιμετωπίσουν τον αγέννητο αδερφό του και μπλέκονται σε ξεκαρδιστικές καταστάσεις!








2. Βecoming Jane (δράμα)


H βιογραφία της άσυναγώνιστης συγγραφέως, Τζέιν Όστεν.




3.Minoes (κωμωδία, φαντασίας, οικογενειακή)

Μια γάτα που μετατρέπεται σε γυναίκα, βοηθά ένα δημοσιογράφο να προστατέψει την πόλη του από ένα εργοστασιάρχη με μοχθηρά σχέδια.







4. Les choristes (δράμα)

Ο καινούριος καθηγητής σε ένα οικοτροφείο αγοριών στη Γαλλία καταφέρνει να επηρεάσει και να αλλάξει δραματικά τη ζωή τους μέσα από τη μουσική.





5. Μona Lisa smile (δράμα, αισθηματική)


Μία καινούρια καθηγήτρια τέχνης με προοδευτικές απόψεις προσλαμβάνεται σε ένα κολλέγιο και καταφέρνει να αλλάψει τον τρόπο σκέψης των μαθητριών της σχετικά με τους παραδοσιακούς ρόλους που τους έχει αναθέσει η κοινωνία.





Δεν υπάρχουν σχόλια: